Grøntsager i rød curry (4 port)
Ingredienser
1 løg
2 hvidløgsfed
1 spsk. olivenolie
2 tsk. rød curry-pasta
2 stilke citrongræs
2 dl vand
1 terning grøntsagsboullion
2 dåser kokosmælk
4 limeblade
2 skrællede gulerødder
1 broccoli
100 g sukkerærter
100 g bambusskud
1 lime
2 spsk. groft hakket koriander
Tilberedning
1. Skær løg i tern, og steg dem bløde i olie i en kasserolle, tilsæt rød curry, og lad det hele stege i et par minutter.
2. Bank citrongræsset, så fibrene bliver bløde, skær citrongræsset i et par stykker, og læg dem i kasserollen.
3. Tilsæt vand, smuldr bouillonterningen i, tilsæt kokosmælk og limeblade. Kog op, og lad det hele småkoge.
4. Skær gulerødderne i skiver, skær broccolien i små buketter, og kom det hele i kasserollen. Lad det koge i 5 minutter.
5. Skær peberfrugten i strimler, og vend den i sammen med sukkerærterne og bambusskuddene til allersidst.
6. Smag til med limesaft, lidt salt og knust peber.
7. Server grøntsagsgryden med ris.
Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.